Site-ul "Communicate at your best" este locul unde aveți posibilitatea de a explora o gamă variată de materiale de formare care vă pot ajuta să profesionalizați activitatea ONG-ului vostru, atât din punct de vedere al comunicării interne cât și a celei externe.

Vă dorim lectură plăcută!

Communicate at your best

 

 

Abilitățile de comunicare sunt foarte importante pentru că, chiar dacă receptorul sau receptorii înțeleg ceea ce noi încercăm să transmitem sau nu, va avea un efect nu doar asupra percepției mesajului, dar și asupra relației dintre noi.

Totuși, indiferent de cât de importantă este comunicarea, educația formală, de cele mai multe ori, nu o abordează din punct de vedere al nevoilor care apar atunci când se lucrează într-o echipă, când se vorbește în public, când se utilizează social media și alte forme de comunicare decât vorbirea sau scrierea (de exemplu prin clipuri video, reportaje de tip photo-voice etc). Experiența noastră ne-a învățat că pentru ca ONG-urile să funcționeze mai bine și să permită tinerilor să-și folosească talentele la potențial maxim este nevoie de o abordare non-formală care le va dezvolta echipele în termeni de comunicare.

Tocmai în acest context, cei trei parteneri ai proiectului, OrganizatiaTinerilor cu Initiativa - Arad, Asociația ProAtlantico și Asociația Audele au decis să-și unească forțele și să creeze o resursă de formare pe înțelesul tuturor care va ajuta organizații din întreaga lume să devină mai profesioniste, să comunice mai bine și să sporească angajamentul părților interesate.

Cu speranța că acest site se va dovedi folositor pentru voi, vă dorim explorare plăcută! :)

Testimoniale

“A fost de un real ajutor pentru munca mea! Mi-a plăcut fiecare secțiune!”

Ana, O.T.I.

“Un bun început pentru a deveni mai profesionist în munca depusă!”

Ciprian - Pro Arad