Cum să faci pagina de social media mai captivantă?

În prezent, cam toată lumea poate posta pe Facebook. Aceasta este rețeaua de socializare la care ne vom referi, fiind cea mai populară, dar informațiile descrise aici pot fi aplicate oricărei alte rețele de socializare pe care o folosești. Toate sunt gratuite, accesibile și foarte atractive pentru tineri. Dar cum să folosim această minunată resursă într-un mod inteligent?

Aici sunt câteva sfaturi:

Cum să faci pagina de social media mai captivantă?

 

 

 

Exercițiu practic

Cum să faci pagina de social media mai captivantă?

Încearcă aceste sfaturi pe pagina de social media a organizației tale. Adaugă câte o postare la fiecare trei zile (nu uita că pagina ta trebuie actualizată în mod constant) și urmărește care este cea mai eficace, utilizând instrumentele de analiză disponibile. Nu uita să-i rogi pe cei care te urmăresc ca, din când în când, să aprecieze și să distribuie postările tale.

Aici este lista cu tot ce trebuie să faci:

Selectează poze interesante din activitățile tale (ca și cele despre care ai citit în secțiunile anterioare ale acestui manual), schițează un text scurt (ca cel pe care l-ai folosi la începutul unui comunicat de presă) și postează toate acestea.

Ia o opinie de la un membru al grupului tău țintă, fă-i o poză, obține aprobarea acestuia pentru a publica toate acestea și încarcă-le pe Internet.

Consultă-te cu publicul tău asupra inițiativelor pe care le plănuiești.

Împărtășește informații exclusive despre o oportunitate pe care o oferi publicului tău țintă.

Găsește o poză sau un video viral pe internet care are legătură cu munca organizației tale și postează-l pe pagina acesteia de Facebook.

Găsește și postează ceva amuzant legat de munca ta.

Language

Choose your preferred language